Städning för företag

Kontor och företag

städning

För våra företagskunder erbjuder vi kontorsstädning, där ni själva    kan bestämma hur ofta ni är i behov av städning. Det som ingår i kontorsstädning är att vi tömmer papperskorgar, dammar av alla ytor, dammsuger alla mjuka golv och alla hårda golv moppas och våttorkas.


Vi städar även av alla toaletter och fyller på med toalettmaterial när det behövs. I köket torkar vi av diskbänk, spis, kylskåp, bord och stolar för att hålla allting snyggt och rent. Skulle du vilja skräddarsy ditt egna städschema så att det passar ditt företag kan du kontakta oss för en offert om kontorsstädning, så hittar vi tillsammans ett städschema som passar ditt företag bäst.

  Behöver du hitta en städfirma som utför en kvalitativ företagsstädning? Vi erbjuder våra kunder en stor variation av företagsstädningar, som till exempel lagerstädning, resturangstädning, skolstädning eller butiksstädning. Alla företag har olika typer av behov när det kommer till företagsstädning, därför passar inte samma städning alla företag.


  Vi på Anges städ hjälper dig att skräddarsy ett städschema som passar ditt företags behov och kriterier. Kontakta oss så löser vi ett schema som passar ditt företag oavsett om du har ett stort eller litet företag hjälper vi dig anpassa din städning. Vårt mål är att alla våra kunder ska känna sig trygga i val av städföretag och därför erbjuder vi 100% nöjd garanti. Vi är inte nöjda förens du är nöjd, det är vårt motto.

Agnesstad

Kontakta oss för en snabb och enkel offert!

unsplash