Storstädning

Kontakta oss: +46(0) 762-42 19 86

tjänster banner

Agnes Städ har förmodligen Göteborgs bästa storstädningsgrupp med otrolig erfarenhet av alla olika slags jobb. Storstädning kan vara allt från heltvätt av kontor, lager, garage, industrilokaler och verkstäder m.m.

När man storstädar så gör man normalt sett ytor som man inte gör dagligen utan arbetar med mer svåråtkomliga ytor för att få en fräschare miljö. Oftast så gör man då allt från tak till golv, in och utblås-ventiler, armaturer, lister, avsatser, fönsterputs, heltvätt av kök inkl kyl och mikro samt heltvätt av toaletter.

Avslutningsvis så brukar vi avsluta med golvård. Nollställning, polish, vax, oljning av trägolv, stengolv, vi kan allt! När man jobbar med storstädning så är det otroligt viktigt att man tänker på vad man gör och hur man gör det.

På de flesta stengolv rekommenderar vi att man kör enligt TWISTER metoden. Självklart så väljer ni själva vad ni önskar ha hjälp med.

Storstädning och byggstädning är ganska likt. Skillnaden är att på byggstädning så är det oftast nya ytor och då behöver vi inte använda kemikalier men allt måste ändå torkas av så att man får bort allt byggdamm. Det brukar även finnas behov av installationsbehandlingar av golven.