Kontorsstädning i Torslanda

Vi  utför professionell städning till restauranger, butiker och villor,
och vi utför även städning efter stora evenemang som bröllop och kalas. 

Kontorsstädning i Torslanda

Agnes städ grundades 2005 med syftet att vi ville förse våra kunder med något mer, något enklare och något lite bättre. Genom den tanken grundades ett nytänkande inom städbranschen, där vår målsättning var att förena de stora företagens stabilitet med de lilla företagens familjäritet och flexibilitet.

Vi vänder oss till företag, privatpersoner, organisationer och föreningar runt om i Göteborg. Vi utför allt från städning till fönsterputs, golvvård och garagestädning. Idag har vi 18 medarbetare som jobbar hos oss på Agnes städ, för att kunna erbjuda våra kunder en snabb service och en högklassig städning.

Person som torkar av ett trappräcke med en trasa

Våra tjänster

Hemstädning

Städhink med städ produkter i och en mått

Är du intresserad av hemstädning? Vi kan hjälpa dig. Att komma hem till ett nystädat hem efter en lång dag på jobbet är aldrig helt fel. Vi städar ditt kök, badrum, dammar, tömmer papperskorgar, dammsuger och våttorkar dina golv.

En hemstädning kan göra stor skillnad i ditt hem och för hela din familjs tillvaro. Vi vill att du ska bli 100% nöjd, så om du hellre vill ha en annan typ av hemstädning som passar in i din vardag och till din familjs rutiner, kan vi anpassa din hemstädning ut efter vad du vill ha hjälp med.

Flyttstädning

Kartonger som står i ett vardagsrum framför en vit soffa

Inför en flytt är det mycket som behövs fixas, genom att boka en flyttstädning kan du underlätta hela din process. Vi utför flyttstädning i villor, lägenheter, radhus åt privatpersoner eller kontor, butiker eller lokaler åt företag. Det är viktigt inom flyttstädning att vara flexibel och noggrann.

Vi ställer upp på kort varsel inom Göteborgsområdet när det kommer till flyttstädning eller annan städning inför visningar eller fotograferingar. Hos oss på Agnes städ har vi kvalitetsgaranti, vilket betyder att om ni eller den nya hyresvärden inte är nöjda med den utförda flyttstädningen så kommer vi omedelbart tillbaka och åtgärdar.

Kontorsstädning

Lokalvårdare som städar rent en datormus

För våra företagskunder erbjuder vi kontorsstädning, där ni själva kan bestämma hur ofta ni är i behov av städning. Det som ingår i kontorsstädning är att vi tömmer papperskorgar, dammar av alla ytor, dammsuger alla mjuka golv och alla hårda golv moppas och våttorkas.

Vi städar även av alla toaletter och fyller på med toalettmaterial när det behövs. I köket torkar vi av diskbänk, spis, kylskåp, bord och stolar för att hålla allting snyggt och rent. Skulle du vilja skräddarsy ditt egna städschema så att det passar ditt företag kan du kontakta oss för en offert om kontorsstädning, så hittar vi tillsammans ett städschema som passar ditt företag bäst.

Företagsstädning

Lokalvårdare som utför golvvård på ett stengolv

Behöver du hitta en städfirma som utför en kvalitativ företagsstädning? Vi erbjuder våra kunder en stor variation av företagsstädningar, som till exempel lagerstädning, resturangstädning, skolstädning eller butiksstädning. Alla företag har olika typer av behov när det kommer till företagsstädning, därför passar inte samma städning alla företag.

Vi på Anges städ hjälper dig att skräddarsy ett städschema som passar ditt företags behov och kriterier. Kontakta oss så löser vi ett schema som passar ditt företag oavsett om du har ett stort eller litet företag hjälper vi dig anpassa din städning. Vårt mål är att alla våra kunder ska känna sig trygga i val av städföretag och därför erbjuder vi 100% nöjd garanti. Vi är inte nöjda förens du är nöjd, det är vårt motto.

Agnes städ

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy för mer information.